Gør lejligheden klar til udlejning

 

  • Gør lejligheden klar til udlejning. Inden du modtager dine allerførste gæster anbefaler vi, at du går lejligheden igennem ud fra tanken om hvordan du selv gerne vil bo, når du rejser og bor i udlandet.
  • Fjern de mest personlige ting. Gæsterne ved godt at de booker en privatejet lejlighed, men det kan føles som om man trænger sig på, hvis lejligheden indeholder masser af personlige ting som eks. familiebilleder, private papirer, opslagstavle, børnetegninger, mapper osv. Jo mere neutral lejligheden er, jo bedre – og jo større udlejningspotentiale (tjek evt. om dine billeder på din omtale indeholder mange personlige ting og udskift dem evt. fra dit login). Det er helt fint at låse/lægge personlige ting væk i et værelse eller et skab. Og har du genstande med høj affektionsværdi eller personlig værdi, så læg dem væk, så der ikke sker noget – bare for en sikkerheds skyld.
  • Lav en velkomst-mappe eller liste. Det kan være en god idé at lave en mappe med dine kontaktinfo, telefonnumre til læge osv., samt et kort over nærmeste supermarked, apotek, bager, gode restauranter eller andet. Kan også være en guide til offentlig transport. Præcis som du gerne ville have det, hvis du ankom i en lejlighed i en by, du ikke kender. Og vi anbefaler at du laver en liste over de ting, du forventer gjort mht. rengøring. Så har gæsterne det hele samlet ét sted.
  • Sæt evt. tidsinterval på ankomst og afrejse. For at gøre udlejningen så nemt som muligt for dig kan det være en god idé at sætte nogle tidsintervaller på ankomst og afrejse, så du ikke partout skal indrette dig efter gæsterne. Eks. Ankomst ml. kl. x-x og afrejse senest kl. x med mindre andet er aftalt. Dette kan du skrive ind i dine lejebetingelser på dit login, samt sende til gæsterne, så du én gang for alle signalerer, at man eks. ikke kan tjekke ind sent om aftenen, hvis det eks. ikke passer dig.

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *